Rode draad 2008

LeegRodeDraad1 2009-henk © Henk Siesem
© Henk Siesem
LeegRodeDraad2
2009-harm © Harm Naaijer "Herhaling herhaling herhaling..."
© Harm Naaijer "Herhaling herhaling herhaling..."
2009-peter © Peter Hage "Op de eerste foto heb ik gezien: Herhaling van loketten, nummers en stoelen in perspectief gefotografeerd. Ik heb gebruik gemaakt van de herhaling en vertaald in mijn foto met nummers en brievenbussen."
© Peter Hage "Op de eerste foto heb ik gezien: Herhaling van loketten, nummers en stoelen in perspectief gefotografeerd. Ik heb gebruik gemaakt van de herhaling en vertaald in mijn foto met nummers en brievenbussen."
2009-wim © Wim Mennink
© Wim Mennink
2009-jack © Jack van Rijn
© Jack van Rijn
2009-evert © Evert Onderwater
© Evert Onderwater
2009-kees © Kees Volkers
© Kees Volkers
2009-rene © René Nicolaes "De herhaling in Jack zijn foto inspireerde mij voor een vervolg met wederom herhaling."
© René Nicolaes "De herhaling in Jack zijn foto inspireerde mij voor een vervolg met wederom herhaling."
2009-tilly © Tilly Meijer
© Tilly Meijer
2009-jan © Jan Bonsink "Ik zie herhaling van gezichten en herhaling van gevulde potjes. Dat vertaal ik met herhaling van Boeddha's en potten met bloemen."
© Jan Bonsink "Ik zie herhaling van gezichten en herhaling van gevulde potjes. Dat vertaal ik met herhaling van Boeddha's en potten met bloemen."
2009-tanja © Tanja Warnaar
© Tanja Warnaar
2009-eddie © Eddie Dalm "Toen ik de foto van Tilly bekeek, zag ik daarin ‘energie’, zowel in het hoogspanningsnet als in de rijdende auto. Voetballen kost ‘energie’"
© Eddie Dalm "Toen ik de foto van Tilly bekeek, zag ik daarin ‘energie’, zowel in het hoogspanningsnet als in de rijdende auto. Voetballen kost ‘energie’"
2009-gino © Gino Ghiorsi "Ik heb mijn foto gekozen omdat wat ik heb doorgekregen een rij beeldjes (Boeddha's) was dus ik dacht dat mij foto ook een rij van van een bepaalde object moest hebben, dat is dus een avondfoto geworden op het San Marcoplein in Venetië van een gevel met verlichte ramern en galerij en torentjes op het dak."
© Gino Ghiorsi "Ik heb mijn foto gekozen omdat wat ik heb doorgekregen een rij beeldjes (Boeddha's) was dus ik dacht dat mij foto ook een rij van van een bepaalde object moest hebben, dat is dus een avondfoto geworden op het San Marcoplein in Venetië van een gevel met verlichte ramern en galerij en torentjes op het dak."
2009-arie © Arie van der Steen "Het uiteindelijke varkenslot is toch bij de slager."
© Arie van der Steen "Het uiteindelijke varkenslot is toch bij de slager."
2009-frans © Frans Ketelaar "De rode draad foto heb ik gemaakt omdat ik op de mij toegezonden foto de bal als rode draad zag. En ik dacht: "Ook zij zijn jong begonnen."."
© Frans Ketelaar "De rode draad foto heb ik gemaakt omdat ik op de mij toegezonden foto de bal als rode draad zag. En ik dacht: "Ook zij zijn jong begonnen."."